uppdatering

Veckan gick kanon! Jag åt bara godis på lördagen. Dock var det ju en viss svärmor som kom med nybakade bullar och muffins i söndags. Kan ju inte låta dom bli torra ju :) men har inte ätit så många. Fuskade lite med colan. men enbart pga att min loka var slut och soda streamens naturella mineralvatten inte var gott.Ska köpa extrakt tänkte jag. Fick bra tips av Sazsa. skippade situpsen i söndags men kan säga att jag kände mig massa duktig som gjorde situpsen i lördags morse kl 5!!!!

På tal om lördags då. Vi gick upp halv 5 för att fixa det sista innan vi skulle bege oss ut på vägarna. Rikard körde v40 med Unon på släp medan jag körde Iveco med Pontus som passagerare. hade plockat ihop lite litteratur eftersom jag tänkte passa på och plugga lite under dagen men innan Tift-rondellen kom jag på att just den påsen låg kvar hemma tilsammamns med mina solglasögon. Inte smart men men.
Efter massa småvägar kom vi iaf fram till Ljudia i Mariestad där det skulle hållas ljudtävling. Rikard höll i tävlingen medan jag höll koll på Pontus som hade hittat en stor hoppborg :)
På något sätt lyckades både jag och Rikard hinna tävla. Jag tävlade, för första gången, med v 40 i klassen ESPL experience 4 Light. Och jag vann! Eftersom jag var ensam i just den klassen var det väl ingen oförväntad vinst. Har dock fått lite blodad tand så funderar på att övertala Rikard att fortsätta att tävla:)
Rikad vann i sin tur Bassrace 129,9 och db Dragracing Street Max med sin lilla Uno.
hemfärden och vi kom hem ganska trötta. pontus såg 5 regnbågsDELAR på vägen hem. Han tyckte attd e skulle sitta ihop.

Söndagen spenderades mest med plugg.

Måndagen var det föreläsning och efter det orkade jag faktiskt inte plugga.

Idag har jag varit på seminarium och haft grupparbete :)

gårdagen

gick bara bra... följde planen förutom att jag tog en glass. men det är ok en gång i veckan....
väger 52 fortfarande,
fick lite extra motion då jag cyklade snabbt till och från universitet två gånger.

Idag: har jag hittills inte syndat... ätit regelbundet utan något småätande. har suttit o pluggat mest hela dagen så min rygg säger aj aj hela tiden... men men. vikt är fortfarande 52

VAD!

Ja jag höll helt på att glömma!

Rikard kom på den smarta idén om att vi skulle slå vad!

Han vill slå vad om att han kommer vara rökfri innan jag har platt mage! Gissa om jag tänker kämpa nu hahaha

check

så här gick det igår:

Cola: Ingen
Godis: inget (trots att pontus hittade helgens godisskål)
Chips: ingen
Glass: Ingen
Situp: en hel del för att vara nybörjare.
Snabbmat: ingen rejäl
vikt: 52 (vill inte väga under 50 igen)

Var även på utvecklingssamtal på dagis igår. gick riktigt bra. lite småsaker att träna på. men det mesta hon påpekade visste vi redan om. att hans tal inte är tillräckligt utvecklat är ingen nyhet.


Back to reality

Ja nu är VFU´n typ slut. Bara en VFUdag kvar. den är imorn.

Imorn blir det förhoppningsvis en nystart för mig: Har några nya mål...
1. Undvika godis. helst sluta helt men annars bara äta en dag per vecka. och inte mycke då.(tårta o sånt går bra om det är nån som fyller etc)
2 Ska dra ner på läsk. Ett steg i rätt riktning är att dricka Loka päron istället för cola.
3. Ska göra situps varje morgon.
4.dra ner på snabbmat

Vi får se hur det går men det är ju iaf värt ett försök. Vill inte gå ner så mycket i vikt utan snarare omfördela kilona lite.

RSS 2.0