oj

oj vad länge sen det var jag bloggade. har helt enkelt inte riktigt haft tid,lust eller ork.
Har iaf skrivit första salstentan. tror det gick ganska bra.

Idag har jag varit i norrköping och åtvid. det som bara skulle bli en kortis i norrpan blev lite mer... Man kanske inte ska släppa ut mig och werre i norrköping själv med tanke på att ingen av hos hittar där. werre åkt vilse och jag ... jag stod mest o väntade för att inte göra bedriften att lyckas passera om varandra. Men till slut hittade vi varandra och lyckades t.o.m hitta ner till åtvid. där blev det ett väldigt farande. Werre skulle hämta betyg, spontanbesök hos mamma som fyllde år. Hampus var där så stod kramades massa emd honom. sen åkte vi till pappas jobb o hämtade kartonger. o till slut lyckades vi träffa bunke en snabbis. sen styrde vi bilen till linköping där mat med jocke och avlämning av kartonger hos sazsa stod på agendan. Blev ändring i planerna så werre fick träffa jocke själv. aja det kommer ju flera dagar.

hmm

Strax dags att sova... suttit o pluggat idag.o kommer göra det resten av helegen också. dock med vissa avbrott

äntligen

Äntligen är det vår ut... och jag har haft hemstudier idag. *host*

vår

härlig vårdag idag... märktes när solen kom fram att gruppmedlemmarna i projektgruppen blev lite mer hmm glada... haha har aldrig sett sara och fredrik så flumma haha men men vi fick iaf lite gjort. och kul hade vi ju samtidigt. :)

Eftermiddagen och kvä'llen har spenderats åt rensning och organisering av leksaker. Blev en himla massa att kasta.

jodå

Idag var det VFU. Första lektionen var intressant. Andra lektionen sög. Har aldrig träffat på en sämre lärare!
Aja Blev därefter upphämtad för att följa med till ögonmottagningen med Pontus. Han var riktigt duktig. Satt på egen stol när han fick dropparna som sved lite. Han hade försämrat synen något men det är vanligt att synen försämras tills barnet är runt 6 då det oftast vänder och blir bättre.
 Så det var bara att åka ner till Synsam och kolla på nya glasögon. Självklart fick Pontus välja. Ville först ha ett par breda gula, vita och blåa men som tur är var de för stora. Sen hittades det två par blåa bågar som båda satt bra på honom så han valde en av dem.
Grabbarna somnade när vi kom hem... eller rättare sagt Pontus somnade innan vi kom hem.
Och ända sen kl 19 har det varit hockey. Vädigt jämn match. De ska starta 6:e pedrioden strax. Bara att hoppas att LHC klarar sig. Förbannat synd att HV71 gick vidare. Vet att det finns minst ett par HV71-fans som bara väntar på att få retas med mig för att LHC förlorar men som sagt var... vi hoppas att de inte får nåt att retas för. LHC är värde den här matchvinsten.

Over and out

gäsp

Vaknade med nackont pga av en liten vurpa under gårdagen. Just lämnatr Pontus på dagis. Ska ta en snabbdusch o ge mig av till VFU´n. Hoppas att dagen blir bättre.

knas

Idag har dagin varit helknasig.

Lördag och melodifestival

JA dagen gick fort. Började med frukost och fortsatte med innebandymatch. Hör och häpna: Hallon VANN med 7-3.!
Efter det slappade vi lite. Rikard fixade stationära datorn medan jag började städa hallen. Fick ett ryck och började rensa mina hårsaker som legat i en låda... fy faan säger jag bar. har jag verkligen köpt allt det där? Men men allt som har en början har ju ett slut. Fick lite paus i rensningen när Bine och Lotus kom in och var lite sociala. Kvällen spenderades med godiset framför melodifestivalen. Mitt i allt var det någon som var trött och ville lägga sig. Och som inte accepterade att pappa skulle läsa för honom. Missade juryns röster men som tur är har man ju en privat uppdaterare i form av Sazsa. Pontus somnade ganska snabbt så fick se vilka som fick folkets röster. Jag hade hoppats att Alcazar skulle vinna men men. Huvudsaken var att Ugglas INTE vann

Äntligen

ja äntligen har jag fixat den där **** utmaningen..

idag var jag så långt ifrån produktiv som man kan bli. hann if en tur till bibblan med sazsa.

Utmaning

Du för ungefär ett år sedan:



Fest hos Danne i Åtvid

Du & En Nära Vän:



Fest hos Sazsa lucia 2007

Du som fotograf:



Nolle-P. Micke och jag testade våra fotofärdigheter.

En Dag Du Minns:



Dagen då vår lilla "groda" kom hem. Bara 4 dagar gammal.

En Bild Som Väcker Känslor:



Så här stor blev jag under graviditetet.

En Plats Du Saknar:



Åtvidaberg. Kortet är taget i pappas vardagsrum. Mina söta bröder på bilden.

Den Du Senast Fick Ett Sms Av:



Danne från Åtvid. Bilden tagen i Stockholm

Någon Du Litar På:



Sambon Rikard..


Någon Du Saknar:



Mina bröder. Däribland sötnosen Hampus som är på bilden. En väldigt ung Hampus. Hade tyvärr inget kort från när Håkan var liten (men Monica om du läser det och råkar ha några såna kort på datorn kan du väl skicka över dem?)

Någon Du Älskar:


Min son Pontus komemr jag aldrig sluta älska

Någon Som Betyder Mycket:



Pappa. Bilden tagen samma dag Pontus kom hem från BB. Väldigt stolt morfar.



Något Du Vill Ha:



Hund vill jag ha.

En Bild Som Får Dig Att Gråta:



Hatar regn

Något Som Är Viktigt För Dig:



Min mobil! Kan inte leva utan.


Dig Själv Nyligen:



Festen hos Sazsa för exakt en månad sen.
Dig Själv För Länge Sedan:



Fest hos Gustav 2003. En av många sjuka kort.


Jag utmanar -Danne
                        -Karro
                        och alla andra som känner för det ;-)

Magont

Ja idag vaknade jag med magont... Och det blev inte ett dugg bättre efter en kopp te. Och idag har vi heldag med studier. Först slöjd 8-12! och sen kulturbesök i eftermiddag... jag vill vila men men
Dags att fixa så Pontus kommer till dagis.

tråkigt

har så förbannat tråkigt just nu

sova eller plugga?

Borde plugga men samtidigt behöver jag lite mer sömn.

Pontus har sovit väldigt oroligt de senaste nätterna och inatt kom han in till oss.
De senaste kvällarna/nätterna har han gått o lagt sig ovanligt tidigt, vilket är jättebra, men han har vaknat innan jag och Rikard har gått o lagt oss eller precis lagt oss. Och då har han haft panik.
i förrgårskväll sov han en stund och kom sen upp till mig när jag kollade på tv. Han la sig i vår säng och låg och vred sig och svamlade som om han hade haft 40 graders feber. Tempen har dock varit som högst 38 då. Så fort jag försökte lyfta in honom till oss började han svamla igen.

I gårkväll somnade han också ovanligt tidigt. och vaknade efter drygt två timmar. Rikard fick inte hjälpa honom så det var bara att gå upp. Han låg och storgrät trots att jag kom in. Upptäckte att han hade kissat lite i sängen så satte honom på toaletten. Där fortsatte han storgråta. Vet inte varför för han brukar alltid sluta gråta om jag kommer och kramas med honom. Lyckades få in honom i sitt rum till slut och han halvsov när jag gick därifrån. Nån timme senare storgrät han igen. Han trodde att det var något i sängen så han fick komma in till oss. Det brukar lugna honom när det är som värst. Han brukar somna på min arm efter högst 5 min. I natt låg han och vred och vände på sig och skulle ena stunden ligga på min mage och andra stunden ligga brevid. När han skulle ligga på min mage kunde han inte bestämma sig för hur högt upp han skulle ligga. Runt 2 lyckades han somna...

När vi kom till dagis imorse ville han inte gå in på avdelningen. Helt plötsligt blev han jätteblygg och stod bara o hängde. han brukar ge mig en snabb puss och kram  o sen springa in o leka fort.
Han såg inte alls lika glad och sprallig ut som han alltid annars gör.

Och nu undrar säkert nån varför han inte fick vara hemma idag. Till en början ville han vara hemma men när jag skulle ringa dagis sa han helt plötsligt att han ville att vi skulle upp och äta frukost. Försökte övertala honom att sova lite till istället men han ville verkligen upp. Så frågade honom igen om han ville gå till dagis idag. Och då ville han det. Hämtar honom dock redan kl 13.

Hoppas han blir sitt vanliga jag snart igen.

Nu ska jag vila en stund och sen plugga

pluggdag

ja dagen ägnades åt textläsning... imorn är det projektarbetedags

Ny vecka-ny miljö

Ja idag började vi i den estetiska miljön. Den första föreläsningen var ju så seg. Höll på o somna. O inte faan fick man rast heller.

men men man ska väl inte klaga egentligen. Man får tänka positivt-en dag närmare examen haha

Söndag...

Idag har jag och Micke pluggat... resten av dagen har bestått av mat och tv i det stora hela. avslutade med ostkaka

slappdag

ja segt har det varit idag iaf. även om man blev väckt kl 7.50 av knän i ljumsken haha. tack snutten säger jag bara.
gårdagen var helt ok. mycket trevligare hos micke än på hg.

Fredag

Hahah ikväll är det fest! sitter med micke och snackar. trevligt trevligt. sen blir det hg. skriver mer imorn

ja

idag var det biologiföreläsning och därefter åkte jag hem o sov. drömde en knasig dröm. jag skällde ut en kassörska! På eftermiddagen var det projekthandledning. Efter det satte jag mig i datasalen och skrev ut lite handouts så jag kan plugga imorn.

jodå

seg dag...som ledde till att jag somnade på biologin...illa! biologiföreläs ningen var ju bäst men men. får skylla mig lite själv när jag läste til 2.20 inatt. å andra sidan måste det varit koffein i läsken jag drack. nån ville nog att jag skulle somna.
så nu ska jag lägga mig i tid så jag är vaken imorn.

Tisdag

Dagen började ju bra med en upptäckt av att mina vinterskor hade gått sönder. Skitkul med tanke på att det var snöblask ute. Så det  var ju bara att ta på sig sina högklackade stövlar. Vlket resulterade i att Milla halkade snarare än gick till skolan.
Morgonens föreläsning var dock helt underbart bra!
Gruppade därefter o det gick bra.
Matteföreläsningen som var sen var för seg.
När vi skulle gå hem hade snön och isen smält bort så det var barmark vilket innebar att det gick bättre att gå i skorna.
Fick sällskap av Nicki och Bella hem från dagis. Gick in och bytte kläderpå Pontus eftersom hans var jätteblöta. Det fanns visst ganska många och stora vattenpölar på vägen. Vilket var helt underbart för barnen men inte lika underbart förr oss vuxna.
Efter klädbyte satte vi oss i bilen och åkte till Tornby. Rikard köpte hårtrimmer och vi köpte strumbyxor till snutt.
Men några nya vinterskor fanns inte... Ja ni hörde rätt:Milla var i flera skoaffärer utan att hitta något! Inte ens stövlar!
Om någon har tips om snygga vinterskor som man kan köpa nu får ni gärna höra av er. Vem vet när nästa snöoväder kommer?

VFU

Ja det blev VFU idag.För övrigt har jag hämtat telefonen, sorterat leksaker och storhandlat

hmm

Dagen spenderades i Åtvid eftersom  in ena lillebror fyllde år. Hmm kom hem med mer än vad vi kom dit med haha. Cykel och massa papperspåsar med leksaker. så gissa om nån har lekt hela kvällen haha

RSS 2.0