Lördag

Ja maginfluensan gjorde endast ett snabbt besök som tur var, men däremot har hela familjen blivit förkylda.
Natten har väl inte varit för bra. ´Pontus har ropat varje timme fram till 6 då han kom in till oss o sov resten av morgonen. Rikard gick upp runt 7 och åkte runt 8. Han skulle på årsmöte, ang billjudet, i Jönköping och på vägen dit skulle han hämta upp Morre i Mantorp. Jag väckte Pontus kl 10 och trodde vi skulle ligga och kramas lite men inte. Han började tjata om musse. Jag sa att han skulle vänta med musse och då börejade han tjuta istället. Han började sen tjata om allt möjligt och när han blev nekad allt tjöt han ännu mer. han tjöt väl i ca en halvtimme men men. Nu har han iaf ätit frukost och suttit och myst i mitt knä och målat ett pappersflygplan. och lekt lite i sitt rum. När han lekte kom han på att pappa hade varit borta länge. Han fick lite pappasaknad men förklarade att pappa kommer innan innebandyn. Då blev det bättre. Nu sitter han och kollar på Playhouse Disney(det är det han kalla musse)

Just det. Vi var ju på bio igår jag och Rikard. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Båda konstaterade att den var för lång. de hade lätt kunnat korta ner den till 2 timmar istället för 2 timmar och 46 min. Jag tyckte den var lite hoppig men historien var bra.
Pontus var under tiden hos sin farmor och farfar. Han älskar att vara där och idag ville han dit igen haha.

fredag

Jaha så blev det då min tur att få magsjukan men men. Pontus är feberfri iaf. ett riktigt energiknippe

Sen blogg

Men har ärligt talat inte orkat eller kunnat blogga innan.
Pontus har pendlat mellan 39-40 grader i temperatur. inte för kul. Han är dock väldigt duktig o dricker massa vatten.
Hoppas han mår bättre imorn för då har jag o rikard planerat in ett biobesök. Tur att man har svärmor som ställer upp som barnvakt. Har Pontus väldiugt hög feber får hon komma hit o barnpassa. Annars lämnar vi honom hos dem i Berga.
Det blir hursom en tidig bio. Trodde de flesta filmer började 19 eller 21 men oj så fel jag hade. 17.30 och 21 går visst den filmen vi ska se. Det var länge sedan jag var på bio. Senaste biofilmen var Fast and the furios: Tokyo drift. Självklart sågs den med älsklingen. får väl dra med honom i april också då 4:an kommer haha.
Ikväll var det hockey också. Tyvärr blev det bara lika mellan HV 71 och LHC. Så kunde inte tracka Danne ett dugg. Iof kunde ju inte Danne tracka mig heller :)

Nu blir det iaf sängen.
Natti

jaha

Det blev ingen skola för min del idag. Pontus började gråta strax efter 1 och så fort han satte sig upp kräktes han. Resterande av natten var han jätteduktig och sa till innan så han hann till toan. Hursom tar vi det väldigt lugnt idag.
Skulle tvätta sängkläderna men när jag skulle boka tvättid fick jag upp ett felmeddelande där det stod att jag använt min kvot av tvättpass per månad. Ringde till Graflunds som meddelade att kvoten var 5 pass i vanliga tvättstugan/mån och 2 i grovtvättstugan/ månad. Förklarade för tjejen att min son hade fått magsjuka i natt och att jag hade sängkläder att tvätta. Hon kunde inte göra något åt det.  Vet i helvete hur de har tänkt med tanke på att tvättpassen bara är 3 timmar långa. hur fan ska man hinna tvätta allt? Ingen tanke på att barnfamiljer har ganska mycket tvätt. Brukar boka två pass per gång och skulle jag fortsätta med det skulle det innebära att jag endast kunde tvätta ca varannan vecka. Em ganska stor omöjlighet när man har småbarn. Nu har vi dock (ofrivilligt) en tvättmaskin i lägenheten men den är ganska liten, tar två timmar på sig att bli klar, och drar förbannat mycket el. Dessuom har vi inget bra torkutrymme

Gäsp

Fy vad trött jag har varit idag. Konstigt med tanke på att jag sov en hel natt. Pontus sov hela natten i sin säng. Men men. tog mig iaf till skolan vid tio och hade lite grupparbete. Sen försökte jag skriva ut lite från It´s learning men det varuppenbarligen problem. gick inte att skriva ut överhuvudtaget. trött blir man på sånt. nu sitter jag och ska försöka spara ner dokumenten på den bärbara datorn eftersom vår stationära är dum i huvudet.

Dagen

Ja dagen började ju inte så bra... men under lunchen ringde de från Crendo och sa att de hade en ny spis till oss. En halvtimme senare var de här. Är överlycklig över den nya spisen!

Seminaiumet på eftermiddagen var väl inte supergivande men men. Åkte och hämtade Pontus på dagis och sen åkte vi in till stan och justerade hans glasögon och reklamerade ett par vantar.
 
På vägen till parkeringshuset höll vi alla tre på o bli påkörda av en gubbjävel vid ett övergångsställe. Gubbar ska inte ha bil och körkort. Rikard var ytterst nära att sparka in bilsidan. Men men innan vi ens hade åkt förbi trädgårdsföreningen hade Pontus somnat. Han som inte var ett dugg trött enligt honom själv. Han har i stort sett sovit sen kl 18. med korta vakna perioder.
 Rikard och jag kollade hockeyn och nu är det dags för mig att läsa lite mer litteratur.

*PISSED OFF*

Jag är så jävla förbannad! Gick upp kl 6 för en jävla introdution som skulle hålla på 8.15-10.00. Ok en intro på 1 timme och 45 min. Helt ok. Sedan håltimme till 13. Men höll introdutionen på till 10??? Nejdå. Den var slut typ kvart i nio. Den höll alltså på i ca 30 min inklusive ett upprop på ca en kvart. Jag hade kunnat skippa introt. Har faktiskt viktigare saker för mig än att höra om N.N är där...

Måndag.

Segt att gå upp klockan 6 och börja skolan kl 8. O innan dess skuile Pontus till dagis. Allt gick iaf hyfsat smidigt idag. Skönt det men är absolut inte sugen på att sätta mig på cykeln just nu. men mp

Söndag

Idag har varit en ganska slapp dag. Vi vaknade typ 10.15 och gick o väckte Pontus. Rikard åkte iväg och tog en frukost med Fin och åkte sedan vidarfe till garaget och svetsade Uno. Jag läste ganska mycket i boken Kalla det vad fan du vill. Den är ganska bra...trots att det är mycket skånska. Pontus tittade på tv.
Precis innan vi gick ut o handlade kastade han sig bakåt o slog huvudet i sängramen. det blev ganska mycket tjut vilket är fullt förståeligt! men efter lite mys med mamma kunde vi fortsätta klä på oss. Nör vi kom hem från affären bakade vi chokladmuffins med dumle i. Jättesmarrigt tyckte Pontus. Då han åt på en av muffinsarna upptäckte jag att det hade blivit en bula och ett litet jack i Pontus bakhuvud. Men han verkar inte ha nåt men utav det. Han sa att det blir bra när han sover.
senare ikväll blir det jordgubbspaj också.

Hemma

Ja då var jag o Pontus hemma efter en tripp till Tornby med Sazsa-brassa. Det blev både det ena o det amdra. mycket som egentligen inte var inplanerat. Pontus fick en bok,kexchoklas och jag köpte spagettiburk,chips o dip o balsam. O pontus köpte en leksak till sin fyrbenta kompis Lotus. en pipande motorcykel valde han haha. O Lollo blev jätteglad för den.´Han gick in o la sig i sin säng o tuggade på den direkt. haha.
Älskling skulle fikat med en kompis men de sköt på det till imorn istället. så han fick lite lugn o ro. stackarn har huvudvärk. tur att LHC spelar nu iaf haha


Lördag

Hade ställt klockan på 9 idag men redan runt halv sju låg jag o Rikard oo vred på oss i sängen... Ingen av oss kunde sova. Så vi knäppte på tv´n. Runt halv nio saknade jag Pontus. så väckte honom. Hade förberett mig på att det skulle ta minst en kvart att väcka honom men idag gickdet betydligt snabbare. Vi gick in till rikard och busade lite. Pontus är så kittlig. Och för söt när han ler sitt busleende.
Nu har iaf jag ätit frukost´så bara att få på oss kläderna om en stund och sen åka iväg till matchen.

Äntligen fredag

Idag är det egna studier som gäller. Tänkte faktiskt läsa lite i den skönlitterära boken som tillhör denna kurs. Ska passa på och städa lite också när jag är helt själv hemma.

Ikväll ska jag och Pontus troligtvist överraska Rikard med jordgubbspaj.
Annars blir det nog mest lite lek med Pontus och tv-tittande.

Innebandymatch imorn.
Nä om man skulle ta tag i det här och börja städa. Nu har jag ju musik att lyssna på igen...

....

Här sitter man då igen. Pontus sover och rikard tränar. Rikard skulle köpa med sig mat hem sa han.
Får väl se när Pontus vaknar igen. Han somnade på vägen hem från centrum. Vi

Torsdag

Idag har vi första träffen med vår projekthandledare och biblioteksinfo.
Känner mig inte allt för pepp kan jag väl säga. Känner mig fortfarande inte helt kry men men.
För övrigt är Pontus på dagis som vanligt och Rikard jobbar. Han har innebandyträning i eftermiddag.

Onsdag

jaha ännu en dag då man kommer senare till dagis. Pontus är inte särskilt morgonpigg haha.
Dagen ägnas till föreläsningar för övrigt. Ska försöka hålla mig vaken på dom. Om ingen ger mig koffein ;)
Dagxs att dra på oss lite kläder och sticka iväg.

Min dag

Började dagen med att gå upp tidigt som satan.
Bara för att en kille från Crendo skulle kolla på vår spis kl 7. Han var just här och det löfte som Graflunds gav oss stämde visst inte.
Ska prata med dem i eftermiddag om jag hinner.

Dagen idag ägnas åt föreläsningar i Missionskyrkan. Med tanke på hur introduktionerna igår var är jag inte ett dugg pepp på det. 

Min röst håller på att försvinna igen och jag hostar o hostar. 
Det värsta är att även Pontus verkar ha drabbats av hostan.

Kanske borde väcka Pontus på tal om det. Han är allt en liten sjusovare vår lilla kille. Kan lätt sova till elva om han bara fick. Idag är det dagis som gäller för honom. Han älskar dagis. Tror han längtar ganska mycket dit idag eftersom hans tjejkompis kommer vara där. Nicole var ledig igår men idag skulle hon visst komma. De är så söta ihop!

Rikard jobbar som vanligt. Tror han avr tröttare än v ad jag var när vi gick upp. Hahaha
Det var ju ine han som gick upp med Pontus på toan kl 4. Och det var ju inte han som låg hostade

Nångång ska väl vara den första


Oj  nu har jag också blivit av med min bloggoskuld.

I den här bloggen kommer jag blogga om allt (tror jag)  rörande mitt liv. Om Pontus, Rikard, förbannat värdelösa och icke-givande föreläsningar/introduktioner m.m


RSS 2.0